Limburgers voor 9 juni!

17 April 2024

Limburgers voor 9 juni!

Vanaf nu kan je kennis maken met alle Limburgse kandidaten voor de verkiezingen van 9 juni!  

We vertelden jullie al dat Gunter De Ryck, ons Groen gemeenteraadslid, en Sarah Vanderlinden, op de Limburgse lijst zullen staan voor de Vlaamse verkiezingen op 9 juni. Je vindt hen als tweede en derde opvolger op de lijst! 
Vanaf nu kan je al de lijsten met de Limburgse kandidaten bekijken op de nationale website van Groen: https://www.groen.be/kandidaten-limburg.

Enkel met Groen

Op 9 juni zijn het, zoals je weet, Europese, federale én Vlaamse verkiezingen. Gaan stemmen is extra belangrijk dit jaar, want er staat veel op het spel: aan het einde van 2024 kan alles anders zijn. En één ding is heel duidelijk: enkel met Groen zal die verandering ook eerlijk zijn. Eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt, goede betaalbare zorg en eerlijke kansen voor iedereen: voor ons is dát de inzet van de volgende verkiezingen. Lees hier meer over het nationale programma van Groen.

Wil je meer weten?

Lees op de nationale kandidatenwebsite meer over hun achtergrond en motivatie (van Gunter De Ryck en van Sarah Vanderlinden),en volg Sarah en Gunter op Facebook voor hun persoonlijke verhaal en het laatste nieuws!