Bedankt voor uw steun!!!

21 Juni 2024

Bedankt voor uw steun!!!

Een dikke merci aan onze Groene kiezers!

Groen blijft overeind! Sommigen hadden anders voorspeld. De verkiezingsuitslag van 9 juni bewijst dat we niet zomaar klein te krijgen zijn. De kiezer geeft aan dat Groene politiek nodig is. Wij blijven vechten: voor mensenrechten, voor jouw gezondheid, voor de planeet.

Limburg

Maar de verkiezingen waren voor Groen in Limburg een tegenvaller omdat we kiesdrempel niet haalden. Nochtans kregen we de stem van heel veel kiezers. In Limburg is het altijd al moeilijker geweest om de kiesdrempel te halen dan in de rest van Vlaanderen. We zijn ook erg ongerust over de resultaten die rechts en extreemrechts hebben behaald.

Gemeenteraadsverkiezingen

Met Groen Herk-de-Stad zijn we ondanks alles erg tevreden over ons resultaat. Wij kregen echt wel steun van heel veel kiezers en deden we het een stuk beter dan het Limburgse gemiddelde. Heel veel Groene kiezers gaven hun stem aan Gunter en Sarah! Gunter kreeg in het totaal 1153 stemmen, Sarah zelfs 1788! Heel erg bedankt daarvoor! We hopen bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober minstens op dezelfde steun te kunnen rekenen. Samen maken we van Herk-de-Stad een betere plek om te leven!

Voor Groen Herk-de-Stad zijn de verkiezingen van 13 oktober een erg belangrijk moment. We hopen dat we het nog beter zullen doen dan onze mooie score van 2018. We rekenen opnieuw op minstens één gemeenteraadslid! Niet om zomaar in de gemeenteraad te zitten en braaf te luisteren naar wat anderen allemaal NIET willen doen voor onze gemeente. Wel om met concrete Groene voorstellen van Herk-de-Stad een betere gemeente te maken!

Uw steun is nodig

Wie ons wil helpen, lid wil worden of kandidaat wil zijn om het Groene verhaal te steunen, kan contact met ons opnemen. Mail of bel ons en maak een afspraak!